Se curata si se spala legumele.
Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire rosiile, ardeiul si ceapa.
Intr-o tava adanca se aseaza cartofii, apoi legumele taiate, se adauga uleiul si un pic de apa, si se presara sare si piper.
Se da la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca uniform cartofii.
Se poate servi ca in poza cu salata de varza taiata fideluta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii