Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert,iar intr-o alta cratita se pun la fiert cubulete de morcov(dupa ce a fost curatat si taiat).Intre timp,se taie celelalte legume cubulete.Dupa ce s-au fiert cartofii,se pun la scurs si se adauga o lingurita de unt.Se pune la incins putin ulei intr-o tigaie si se adauga ceapa si usturoiul tocat.dupa ce ceapa s-a caramelizat un pic,si adauga morcovii scursi.se lasa putin sa se incinga,si se adauga ardeiul,rosiile tocate ciupercutele cartofii si porumbul si se lasa cateva minute sa se prajeasca,amestecand din cand in cand.Se adauga sosul de rosii sare piper sosul de soia si patrunjelul uscat.se stinge foscul si se adauga bucatelele de cascaval,se pune capacul,si se asteapta cateva minute.se serveste cald!
..:::POFTA BUNA!!:::...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii