Se curata si se spala cartofii apoi se taie in 4 sau in 6 pe lungime.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Legumele se lasa 5 minute la decongelat( se poate face cu legume proaspete, daca aveti).
Ceapa se inabusa in putin ulei pina devine sticloasa apoi se adauga pasta de gogosari.Adaugam cartofii , legumele si apa pina trece de legumele din cratita.Punem sare si piper si lasam sa fiarba toate legumele cam 20 minute.
Se presara verdeata deasupra si se poate servi.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii