Se fierb cartofii circa 20 de minute si in ultimele 3 minute se introduc in apa si cepele intregi, necuratate. Se lasa sa se scurga, dupa care se curata cartofii de coaja si se taie in doua pe lung. Lebarul se curata de pielita si se taie felii groase de 1 cm. Se presara sarea intr-o forma termorezistenta si peste ea se aseaza cartofii cu taietura in sus. Deasupra, se pun feliile de lebar si frunzulitele de patrunjel, iar cepele - cu coaja cu tot - se taie in doua pe orizontala si se pun in forma. Cartofii se dau circa 20 de minute la cuptorul incins la 200gr. si se servesc fierbinti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii