Carnea se asaza in tava in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni si se stropeste cu jiul format. Cand e gata, se portioneaza. Separat, se inabusa ceapa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa fiarta. In sosul format se adauga cartofii, foile de dafin, cimbrul si faina dizolvata in 50 ml de apa rece. Cand cartofii sunt fierti,se adauga vin si piper.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii