Cartofi cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi noi
  • 200 g fasole proaspata
  • 100 g fasole uscata alba din conserva
  • 1 cutie ton bucati
  • 70 g nucola
  • ketchup
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofi se spala bine si se pun la fiert.Cand sunt gata, se scurg se curata de coaja, se lasa sa se raceasca, se taie cuburi, mai mari si se pun, intr-un castron.Daca se foloseste fasole verde, aceasca se curata si se fierbe 10 min in apa cu sare.

Se adauga ambele tipuri de fasole scurse bine peste cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.Se adauga tonul scurs, rucola si se amesteca usor.Se serveste stropita cu ketchup, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise