Aceasta reteta este de inspiratie pakistaneza si are o condimentare echilibrata, plina de arome. Este utila vegetarienilor, care pot astfel adauga dietei lor un preparat deosebit, sanatos si delicios.
Se proceseaza ceapa, ardeiul iute, ghimbirul si usturoiul cu putina sare, pana se obtine o pasta omogena.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga mixtura de ceapa, curry, sare si piper. Se amesteca bine si se gateste, la foc mediu, circa 2 minute.
Se adauga cartofii si se amesteca bine. Se sareaza si se gatesc 1-2 minute, apoi se micsoreaza flacara si se acopera tigaia. Se gatesc cartofii 4-5 minute, amestecand ocazional.
Se adauga la cartofi rosiile, pasta de rosii, zahar si apa cata trebuie pentru a acoperi cartofii. Se gatesc cartofii 5-8 minute, sau pana ce sunt facuti. Se gusta si se potrivesc de sare si piper. Se adauga patrunjel tocat si se amesteca.
Se servesc cartofii ornati cu frunze de patrunjel.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii