Reteta postata pe: 24 iulie 2009
Ingrediente
2 Kg cartofi, 300g costita cruda, 100g cascaval, 3 oua, 1 iaurt, 50g unt, Frunze de patrunjel, Sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele. Cascavalul se da pe razatoare, frunzele de patrunjel se toaca marunt (se impart in trei portii). Costita se taie bucatele mici si se pune in tigaie la prajit, se adauga sare si piper dupa gust. Nu se mai pune ulei deoarece va lasa aceasta grasimea necesara.
Luam o tava de friptura si o ungem bine cu grasimea lasata de costita si incepem asamblarea:
Un rand de cartofi , taiati felii, jumatate din costita prajita,rondelele de oua si una portie patrunjel, apoi continuam dinnou cu cartofi felii , costita ramasa, iaurtul si a doua portie patrunjel.
Deasupra, acoperim cu cascaval ras, patrunjelul ramas si untul taiat bucatele.
Se pune la cuptor pt 30”. Se serveste cu castraveti acri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Ce bine arata!
big58 (Bucatar) , 03 august 2009
Mortala...!!! Daca mai mananc de doua ori ceva asemanator... intru de-a dreptul la morga... fiindca spitalul ramane mic copil in urma rau de tot ... :)) Oricum... ficatul meu va saluta cu o ultima zvacnire ... BB.
Felicia (Chef de cuisine) , 02 august 2009
Cred ca este foarte buna.
Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
E chiar delicioasă reţeta!