Cartofi cu chiftele la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cartofi cu chiftele la cuptor

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 albus de ou
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • ulei
  • rozmarin
  • sare, piper

Mod de preparare

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin, sare si piper. Condimentam carnea cu sare/piper adaugam albusul, amestecam si formam chiftelute. In ulei incins le prajim doar cat sa se stranga. Intre timp calim putin legumele in ulei. Asezam cartofii intr-o tava, adaugam chiftelutele si peste legumele. Le introducem pentru o ora la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise