Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Intre timp se prepara branza, astfel: cele 2 oua se bat bine cu putina sare, se adauga casul, smantana, sarea(daca mai este necesar) si mararul si se amesteca pana devine o compozitie omogena. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas jena se tapeteaza peretii cu margarina , se adauga un strat de cartofi apoi un strat de amestec de branza, continuand cu alt strat de cartofi, iar ultimul strat sa fie de branza. Se da la cuptor 20 minute, pana se formeaza o crusta aurie deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii