Ceapa si ardeii se taie marunt si se dau la calit in putin ulei, se adauga peste ele si carnea taiata cubulete, se lasa putin sa se caleasca toate asa dupa care se adauga condimentele si pasta de rosii si apa, se lasa la fiert.
Cartofii in curatam de coaja si ii taiem in 4 si le punem la fiert, intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei si patrunjelul verde si le lasam putin la rumenit cam 2 minute, cind cartofii sunt fierti, se scurg de apa si se amesteca cu patrunjelul verde, mai puteti pune sare si piper peste cartofii daca doriti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii