Cartofi cu carne tocata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Cartofi cu carne tocata

Ingrediente

  • 250-300 grame carne tocata
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 grame ciuperci
  • 6-8 cartofi
  • sare, piper, ulei, pasta de rosii, busuioc
  • lapte, margarina

Mod de preparare

Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile taiate marunt sau felii subtiri, condimentam cu sare, piper, o lingurita pasta de rosii. Cand e aproape gata presaram si busuioc. Intre timp fierbem si morcovii.

Din cartofi facem piure cu putin lapte si margarina.

Intr-un vas termorezistent asezam morcovii taiati felii, deasupra carnea , apoi acoperim cu piureul. Punem in cuptor 10 minute, apoi taiem cuburi si servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise