Cartofi cu carne tocata la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu carne tocata la cuptor

Ingrediente

  • 2kg.cartofi
  • 300g.carne de vita tocata
  • 200g.carne de porc tocata
  • 8 cepe mici ori 4 medii
  • 600g.cascaval
  • ulei
  • paprika
  • sare

Mod de preparare

Curatam de coaja cartofii si ceapa. Cascavalul il dam prin razatoare mascata. Tocam ceapa marunt. Cartofii ii feliem incat sa aiba mai putin de un centimetru.

Intr-o tigaie prajim ceapa pina se va rumeni si in alta tigaie prajim carnea tocata la care adaugam paprika si sare dupa gust.

Apoi luam o tava mare cu peretii inalti si incepem aranjamentul. In primul rind pune toata ceapa la fund asta va fi baza apoi asezam un rind de cartofi si presaram cu putina paprika si sare.

Apoi punem carnea o impartiti in doua. Apoi puneti iar un rind de cartofi, presaram din nou paprika si putina sare (aveti in vedere, sarea se pune dupa gust si sa nu uitati ca si cascavalul are sare!!!).

Acum punem ultimul rind cu carnea .

Si la sfirsit presaram cascavalul, il asezam foarte bine sa nu sa se vada nimic din ce e sub el.

Incingem cuptorul la 160-170 de grade,si punem cartofii la cuptor aproximativ 1 ora(e de dorit sa nu puneti mai mult de 170 de grade pentru ca cascavalul poate sa se arda repede, iar cartofii sa ramina cruzi).

Pofta buna!!!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise