Se spala cartofii, se taie in jumatati si se pun intr-o oala cu apa la fiert 35-40 de min pana se fac moi. Apoi, dupa ce s-au facut moi, se scobesc cu linguritza pentru a face loc de compozitie,
Compozitia:
se bate un ou bine bine si se pun cate 2 lingurite in fiecare jumatate de cartof, apoi se taie marunt carnea si se pune peste ou, iar peste carne se pun cateva bucatele de castravete, iar in varf un pic de branza.
Apoi se pun in tava cartofii, dupa care la cuptor, unde vor sta 30 de min, pana se vor rumeni.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii