Cartofi cu carne la cuptor

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu carne la cuptor

Ingrediente

  • 1-1,5 kg cartofi
  • 500-700 g Carne orice tip preferat
  • 2 buc. medii Ceapa alba
  • 1 lingurita Boia ardei dulce
  • 0,5 lingurite Piper negru
  • 100 g Ulei floarea soarelui
  • 1 lingurita Sare

Mod de preparare

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper.

Se adauga ceapa taiata felii (fidea). Se amesteca bine cu mainile.

Cartofii curatati se taie bucati medii. Se amesteca cu carnea. Se adauga ulei si se amesteca iarasi cu mainile.

Tava de cuptor este tapetata cu o folie de aluminiu, iar in ea se pun cartofii cu carnea. Se acopera tava cu alta folie de aluminiu

Se tin la cuptor 1,5-2 ore. Dupa 1 ora verificati daca s-au copt cartofii. Cand sunt gata, se indeparteaza folia, se sareaza ( anterior cartofii nu se sareaza ca sa nu devina tari)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise