Se fierb cartofii in coaja. Intre timp, se taie carnea cubulete,ceapa ardeiul si morcovul se curata si se taie cubulete si se calesc in ulei. Cand s-a rumenit ceapa, se adauga bulionul si carnea taiata cubulete si condimentul de carne de vita. Se lasa sa se patrunda bine carnea amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca e nevoie, se adauga putina apa. Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele. Se pune putin ulei intr-o tava si se asaza un rand de cartofi, apoi se pune carnea calita, apoi inca un rand de cartofi. Se bat ouale bine si se toarna peste cartofi. Cascavalul se rade si se presara deasupra impreuna cu patrunjelul si, daca va place, putin ketchup. Se da la cuptor pana se rumeneste cascavalul. Pofta buna!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii