Carnea de pui se fierbe in apa cu sare; se ia spuma apoi-dupa ce carnea e fiarta se lasa la racit, se toaca in robot impreuna cu ceapa, inabusita in prealabil cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Se adauga sare, piper, oule si patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii, care se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei .Din faina, lapte , sare si smantana se prepara un sos, care se toarna peste cartofii umpluti. Se adauga cascaval ras deasupra si se gratineaza la cuptor cca 5-10 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii