1. Cartofi se curata de coaja, se spala bine, si se pun la fiert intregi, intr-o cratita larga cu apa calda si putina sare. Se fierb lent ca sa nu se sfarame.
2. Dupa ce sunt gata, se scurg si se mai lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, alternativ, un strat de cartofi si un strat de branza rasa, ultimul rand trebuind sa fie de cartofi.
3. Deasupra se toarna, smantana batauta cu oua si putina sare, se niveleaza, se presara cu cascaval ras si untul taiat in bucatele mici.
Se introduce tava in cuptor si se lasa pana cand se rumeneste compozitia deasupra.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii