Fierbi cartofii. Amesteci brânza rasă cu două ouă proaspete.
Pui într-o cratiță cartofii tăiați cubulete, rosiile feliute si ceapa rondele. Dacă vrei, poti arunca si câteva seminte de chimen, dar trebuie neapărat să înmiresmezi legumele cu un pumn de codite de mărar tocate mărunt.
La urmă răstorni ouăle cu brânză în cratită, care merge deîndată în cuptorul încins la 200 de grade.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii