Daca dorim sa punem si oua fierte la cartofii cu branza, se fierb ouale tare, se curata si se taie felii.
Se unge cu unt cratita, se presara cu pesmet, se asaza un rand de cartofi, se sareaza, se presara branza, apoi se asaza un rand de felii de oua; alt rand de cartofi, de branza si de oua. Dupa fiecare rand, se pune putin unt. Dupa ultimul rand de cartofi, se pune o ceasca de smantana. Se presara inca putina branza rasa, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor. Cartofii cu branza se tin la cuptor circa 3/4 ora ca sa se rumeneasca frumos.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii