Curatam cartofii de coaja si ii spalam.
Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza.
Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de Provence.
Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii. Ii stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor, la 180-200 grade, pentru aproximativ 40 minute pana se rumenesc frumos.
Am servit acesti cartofi cu piept de porc cu sos barbeque la cuptor

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii