1 Se fierb cartofii in coaja timp de 10 min.,atat cat sa se inmoaie un pic apoi se lasa sa se raceasca bine.
Se curata zarzavatul apoi ciupercile se feliaza,ardeiul se taie marunt,morcovul,pastarnacul si telina se dau prin razatoarea mica iar pastrama se taie in cubulete mici
2.Cartofii reci se taie in partea de sus ,un fel de capac apoi se scobesc un pic cu o lingurita,pentru a baga umplutura.Zarzatul se caleste un pic intr-o tigaie cu un strop de ulei impreuna cu pastrama maruntita,apoi se potriveste de sare.Se da tigaia de pe foc si se presara menta uscata si busuiocul,mararul si patrunjelul,taiate fin.
Cu aceasta umplutura se umple fiecare cartof apoi se aseaza pe gratarul aragazului si se dau la cuptorul incins pentru cca.20-30 min.Deasupra umpluturii se rade cascaval .Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii