Cartofii se pun in folii de aluminiu se ung cu putin ulei de masline si putina sare si se coc la 250 de grade pana sant gata.
Intr-o craticioara se taie rosioarele se adauga ardeiul taiat bucatele,sare ,sucul de lamaie ,putin ulei,si frunzele de coriandu.
Cand cartofii sunt gata se taie in doua se pune fiecare cartof pe o farfurie si se pune o portie de salata pe el si putina smantana.
Este o gustare delicioasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii