Cartofi copti cu cimbru

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cartofi copti cu cimbru

Ingrediente

  • - 8 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 3 căţei usturoi
  • - 100 g unt
  • - 2 crenguţe cimbru sau o lingurita rasa de cimbru uscat
  • - piper negru boabe
  • - sare

Mod de preparare

1.Se spală cartofii și se taie felii mari

2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari

3.Se pisează usturoiul

4.Se pisează boabele de piper și se aleg frunzele de cimbru

5.Se încălzeşte cuptorul la 220 C

6.Se unge cu ulei un vas de copt și se pun cartofii și ceapa. Se presară cimbru , piper şi usturoi si se amesteca totul cu untul moale si se adauga un pic de apa, cca un pahar.

7.Se da vasul la cuptor timp de 50 minute

8.Scoateţi cartofii și serviţi cu plăcere alaturi de muraturi, salate etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise