- Alegi cartofii de marime potrivita, in functie de numarul de persoane.
- Ii speli foarte bine cu un burete de sarma.
- Cu un cutit bine ascutit,scobesti fiecare cartof,dandu-i forma unei ciuperci.Palaria ciupercilor ramane in coaja care e comestibila.
- Asezi cartofii presarati cu sare intr-un vas uns cu ulei sau cu unt. Dai vasul la cuptor, pana se rumenesc ciupercile din cartofi.
Daca esti in criza de timp, fierbi 15 minute cartofii(ciupercile) in apa cu sare,apoi ii asezi in tava pe care o dai la cuptor pana la rumenire.
Servesti pe un pat de salata verde,ca garnitura la friptura, sau: cu muraturi, cu salata,cu iaurt,cu branza si unt.Este o mancare delicioasa si foarte sanatoasa.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii