- Alegi cartofii de marime potrivita, in functie de numarul de persoane.
- Ii speli foarte bine cu un burete de sarma.
- Cu un cutit bine ascutit,scobesti fiecare cartof,dandu-i forma unei ciuperci.Palaria ciupercilor ramane in coaja care e comestibila.
- Asezi cartofii presarati cu sare intr-un vas uns cu ulei sau cu unt. Dai vasul la cuptor, pana se rumenesc ciupercile din cartofi.
Daca esti in criza de timp, fierbi 15 minute cartofii(ciupercile) in apa cu sare,apoi ii asezi in tava pe care o dai la cuptor pana la rumenire.
Servesti pe un pat de salata verde,ca garnitura la friptura, sau: cu muraturi, cu salata,cu iaurt,cu branza si unt.Este o mancare delicioasa si foarte sanatoasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii