Cartofi copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi copti

Ingrediente

  • 1 kg cartofi roz
  • ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita de rozmarin

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja pentru 10 minute. Dupa ce s-au fiert pe jumatate se curata de coaja si se taie in 3 parti pe lung . Intr-o tava se amesteca 4-5 linguri de ulei de masline cu sare si rozmarin si apoi se amesteca cu cartofii curatati de coaja, pana ce nu mai ramane nici un pic de ulei in tava. Se da tava la cupto pana se rumenesc frumos cartofii si apoi se pot servi cu salata de sfecla rosie, sos de usturoi si cascaval ras pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise