Se fierb cartofii timp de 30 de minute.Se curata de coaja cind se racesc.Se adauga toate condimentele radacinoase si se amesteca,zdrobind cartofii complet.Se inmoaie 100g unt in faina cu putina apa sarata.Se framinta pina capata un aspect omogen.Se fac mici sfere din aceasta compozitie si se intind,cu ajutorul unui roler,pina devin subtiri.Se dau prin unt si se prajesc,in ulei,pe ambele fete.Se servesc reci sau calzi,cu salata verde. Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii