Se fierb cartofii timp de 30 de minute.Se curata de coaja cind se racesc.Se adauga toate condimentele radacinoase si se amesteca,zdrobind cartofii complet.Se inmoaie 100g unt in faina cu putina apa sarata.Se framinta pina capata un aspect omogen.Se fac mici sfere din aceasta compozitie si se intind,cu ajutorul unui roler,pina devin subtiri.Se dau prin unt si se prajesc,in ulei,pe ambele fete.Se servesc reci sau calzi,cu salata verde. Pofta mare!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii