Cartofii curatati de coaja se fierb 15 min. in apa cu sare. Telina se curata, se spala si se toaca fin. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga telina si morcovii taiati fasii, sare si piper dupa gust. Se toarna supa si se lasa sa se inabuse 8 min. la foc mic. Se incalzeste zaharul intr-o tigaie, amestecand pana devin maroniu; se adauga 100g unt.
In aceasta compozitie se prajesc cartofii cca 5 min. Se amesteca legumele cu cartofii caramelizati si se preseaza cu seminte de pin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii