Cartofii se curata se spala si se taie sferturi,apoi se pun la fiert in apa rece cu sare.Dupa fierbere se face un piure simplu.Dupa ce se mai racoreste,se bat ouale si se incorporeaza in acest pire.
Ceapa se toaca,costita se taie julien,usturoiul se zdrobeste.Toate acestea impreuna se pun intr-o tigaie cu 30ml de ulei si se rumenesc.Se pun toate in piure si se amesteca bine.Intr-o tava unsa cu ulei si pesmetata se pun cartofii si se da la cuptor,pana cand se rumeneste.Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.
Preparatul este de origine din Belarus.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii