Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cescuta de vin, ulei si condimente. Se dau la cuptor aproximativ 20 min. Cand sunt gata se scot scobitorile.
Cartofi: Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curate de coaja, se taie rondele groase de 1 centimetru, se condimenteaza cu sare si boia si se prajesc in ulei.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii