Carpaccio de rucola si nuci

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida de 500 g
  • un manucgi de rucola
  • miez de nuca
  • sucul de la jumata de lamaie
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati conopida si taiati-o felii subtiri cu un cutit bine ascutit. Asezati feliile in 4 farfurii. In centrul fiecarei farfurii , asezati un manuchi de frunze de rucola, rupte cu mina si presarati miez de nuca pisat. Puneti intr-un vas sucul unei jumatai de lamaie, 4 linguri de ulei, sare si piper. Amestecati bine emulsia. Asezonati cu sosul si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise