Intr-o tava mai inalta, se pune ulei de masline, feliile de carne condimentate bine si se aseaza in tava una peste o jumatate din cealalta felie. Se acopera tava cu staniol, se baga la cuptorul deja incins si se lasa o ora la foc mic. Dupa o ora, se scoate de la cuptor, se da la o parte staniolul, se pune usturoiul taiat marunt, vin si se baga din nou la cuptor fara staniol, 20min, ca sa scada si sa se rumenesca putin. Carnea va fi foarte frageda si gustoasa. Pofta mare!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii