Amestecati ghimbirul maruntit, jumate sos soja, amidonul si carnea si lasati la marinat 1 ora la rece. Incalziti wokul cu putin ulei si adaugati carnea cu marinada, prajiti 2 minute amestecand. Luati carnea intr-o farfurie In wok puneti ceapa cu putin ulei, il lasati la prajit 2-3 minute amestecand incontinuu la foc tare, adaugati busuiocul, amestecati si apoi adaugati carnea, nuoc-mam, restul de soja. Lasati inca vreo 3 minute si serviti cu orez cantonais sau cu taitei de orez.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii