Se curata ceapa,se toaca si se undeste,se adauga peste ea morcovul ras, pastarnacul tocat marunut si se undesc pret de cateva minute,cat sa lase putina culoare de la legume si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga carnea si se inabusa pana isi schimba culoarea.
Se adauga apa,sare,cartofii,oregano,tarhonul si se fierbe totul la foc potrivit.
Cand totul este fiert se pune intr-un vas faina, putina apa si se mixeaza,se ia cu polonicul supa din oala si se adauga peste faina mixand mereu sa nu se faca cocoloase,pana se obtine un sos se ce va turna in oala si se amesteca usor pret de cateva minute,apoi se opreste focul.La vreo 5 minute dupa ce se opreste focul se adauga smantana,asa sa nu se taie si sa capete aspect neplacut.
Sa aveti pofta dragilor!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii