Autor:
alina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 mai 2009
Ingrediente
12 feliute carne de porc (pt 3 persoane), 1 cutie de rosii fara pielita, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de zahar, 1 foaie de dafin, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Feliutele da carne se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza si se pun la prajit pe rand in tigaie, cate 2 minute pe fiecare parte. Cand terminam si ultimele feliute de prajit, le adaugam si pe celelalte si usturoiul tocat marunt. Se prajesc un pic impreuna cu usturoiul, apoi se adauga rosiile cu tot cu sosul din cutie. Se lasa sa fiarba, cand carnea si rosiile sunt bine fierte se adauga zaharul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "CARNE DE PORC IN SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate