Se face o taietura in fiecare bucata de muschi de-a lungul ei si se introduc bucati de sunca si de cascaval, putin cimbru. Se asezoneaza si se leaga cu o sfoara fiecare bucata de muschi file la intervale de 4 cm.
Se presara ceapa intr-o tava lunga si ingusta, se asaza deasupra bucatile de muschi si se toarna peste ele vinul rosu. Se frig la cuptor 25 min. Se unge cu cu miere si se mai lasa inca 20 min., pana ce se rumeneste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii