Se pun fasiile de carne (spalate si zvantate) intr-un castron. Se scurge ananasul si din zeama (care se pastreaza) se iau 2 linguri si se amesteca cu 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de vin, pasta de chili si 2 lingurite de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda circa 30 de minute. Se curata gogosarii, se spala si se taie felii subtiri. Se scoate carnea din castron, se lasa sa se scurga (sosul in care s-a marinat se pune de-o parte) si se prajeste la foc iute in uleiul incins. Apoi se adauga gogosarii, se prajesc si ei putin, se toarna deasupra marinata si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute. Se amesteca zeama de ananas, ketch-up-ul, otetul si amidonul ramas, se toarna peste carnea cu legume si se dau toate intr-un clocot. La urma de tot, se incorporeaza bucatile de ananas. Ca garnitura: orez fiert.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii