Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.
Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.
Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.
Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii