Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar la sfarsit se amesteca cu ardei iuti uscati si tocati. Se umplu matele si se rasucesc cam la 20 cm fiecare, se pun la zvantat.
Dupa doua zile se pune cratita cu zeama de varza la foc si cand da in clocot se introduc carnatii perechi cca 5 min. Se dau din nou la vant apoi pot fi afumati sau fripti la gratar, tigaie etc. Eu am inventat si testat reteta iar cei care au mancat au avut numai cuvinte de lauda.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii