Se toaca carnea.
Se toaca carnea.
Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.
Se amesteca totul, pana ce se obtine o compozitie omogena.
Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.
De obicei, din compozitie, incing cateva chiftelute pentru a le gusta. Daca mai este necesar, completez cu condimente.
Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.
Carnatii astfel obtinuti, se lasa la uscat sau, daca este prea cald, se pot congela.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii