Intr-o cratita anti aderenta se pune apa cu zaharul la fiert; cand incepe sa fisrba se adauga orezul macinat inploaie si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase.
Se adauga chiminul dulce si scortisoara si se fierbe 8-10 minute pana s-a ingrosat.
Se pune budinca rezultata in cupe de desert si se decoreaza dupa gust cu seminte de migdale, nuca,fistic sau snobar.
Eu am o masina manuala de zdrobit nuca.
In lumea araba venirea unui copil este o ocazie de sarbatoare care implica anumite ceremonialuri.
Vizitatorii lehuzei sunt serviti fie cu ceai fiert cu scortisoara si presarat cu nuca zdrobita fie cu carawe:un fel de budinca pregatita din orez macinat si chimin dulce.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii