autor:

fragolina bianca

» » Aperitive

Caramele rustice

Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fragolina bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
o foaie de aluat foietaj, , 300 g carne macinata, , 150 g parizer macinat la robot, , 3 oua, , 40 g parmezan ras, , 1/2 ceasca de miez de paine, , lapte, , unt, , sare, , piper, , patrunjel tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul macinat, parmezanul ras, sare, piper si patrunjelul tocat. Amestecati bine totul si dupa intindeti foietajul care trebuie sa fie rece puteti sa il puneti un pic in congelator inainte dar 5 minute nu mai mult. Taiati patratele 7x7 aproximativ si puneti in centru cate o lingurita de umplutura.Inchideti aluatul ca pe caramele, le asezati intr-o tava cu hartie de copt si ungeti caramelele cu un ou zbatut. Cuptorul trebuie sa fie incalzit cu 10 minute inainte si la 200 grade pentru 20 minute. Cand sunt aurii sunt gata de adus la masa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caramele rustice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    Interesanta reteta !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Interesanta reteta

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Interesant...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Interesant ...Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Sigur ca da tu poti sa incerci si fara daca nu iti place.Poti inlocui cu sunca de praga sau doar carne tocata.Eu le mai fac si cu o umplutura de ciuperci si urda.Cu ce va place!

    • marita28 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Interesant! Oare nu merge si fara parizer?

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Ce bine arata, cu prima ocazie le voi incerca!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Interesanta ideea! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • o foaie de aluat foietaj
  • 300 g carne macinata
  • 150 g parizer macinat la robot
  • 3 oua
  • 40 g parmezan ras
  • 1/2 ceasca de miez de paine
  • lapte
  • unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de fragolina bianca
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
FOCACCIA CU ROSII CHERRY

FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu

4 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Pizza in caserola

Pizza in caserola

Puneti intr-o caserola cu capac ermetic tip tupperware de marime medie toate ingredientele pentru

7 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati de bere imbracati in aluat