Se curata caracatita si se freaca cu putina sare,dupa care se bate carnea pentru a se fragezi.Punem o oala cu apa sa dea in clocot, la care adaugam o foaie de dafin,sare si un catel de usturoi curatat,introducem caracatita in oala si o lasam la fiert timp de o ora.Pentru a proba daca este fiarta se incearca cu furculita prin strapungere.Dupa fierbere se da oala de pe foc si se lasa la temperat putin,apoi se scurge bine si se taie bucati pe care le punem intr-un vas.Separat pregatim un sos din zeama de lamaie cu ulei de masline,patunjel tocat marunt,sare si piper.
Amestecam carnea de caracatita cu sosul foarte bine,apoi lasam compozitia la rece timp de 8 ore inainte de a fi servita
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii