Cind caracatita e gata, adaugati scoicile in oala. Fierbeti-le timp de citeva minute, pina cind se deschide, apoi stigeti focul. Scoateti caracatita pe o planseta de tocat, aruncati pielea si ventuzile, carena maronie din interior capului, gura si ochii. apoi taiati capul felii. Taiti tentaculel de-a curmezisul, in bucati mai mari. Potrivit de sare si piper zeama din oala, frunze de fenic si patrujelul si stropiti cu ulei de masline extravirgin. E deliciaosa supa daca adaugati niste fasole boabe.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii