Se dizolva gelatina in putina apa rece.
Se spala capsunile si se curata de codite. Se zdrobeste jumatate din cantitatea de capsuni in mixer, iar capsunile ramase se taie in doua.
Intr-un castron (pentru a nu pierde zeama) se curata portocalele si grepfruiturile atat de coaja, cat si de pielite, apoi se taie fiecare feliuta in 3-4 bucati. Se pun apoi la scurs.
Zaharul si 100 ml suc de portocale se pun la foc mic pana se dizolva zaharul. Se da deoparte si se incorporeaza gelatina. Se adauga restul de suc de portocale, sucul de la fructele taiate si capsunile zdrobite.
Se tapeteaza o tava de chec cu folie de plastic alimentar si se toarna din compozitie pana la o inaltime de 2 cm. Se introduce tava la frigider si se lasa la rece 15 minute. Se adauga fructele taiate, apoi se toarna restul de compozitie si se pune la rece inca 4 ore.
Se rastoarna tava pe un platou, se indeparteaza foita de plastic si se decoreaza cu frunzulite proaspete de menta. Se serveste rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii