Capsuni imbatate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Capsuni imbatate

Ingrediente

  • 100 gr zahar
  • 1lingurita praf de scortisoara sau un baton scortisoara
  • 1 portocala mare(sucul)
  • un paharel mic de vin de Porto(1 dl)
  • 500 gr capsuni.Pt. frisca:2 dl smantana rece si 2 linguri zahar.Mai simplu
  • puteti folosi gata preparata din comert.Optional top de ciocolata.Sugestie:se poate pregati si fara vin
  • atunci in loc de suc de portocala se pune suc de lamaie.

Mod de preparare

Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile feliute si se adauga,se mai lasa la fiert mai 5 minute la foc mic.Se ia de pe foc.Separat se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca.Se orneaza cu top de ciocolata sau cu putin sos din capsuni,scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise