Intr-o tigaie mica, incalzim , cu gentilete , apa cu sucul de portocale, presuram zaharul, mestecam cu o lingura si incalzim pana ce acesta se dizolva. ( 3-4 minute ), Adaugam acest amestec peste un piure obtinut cu ajutorul blenderului, din capsuni si coaja de portocale rasa si mixam pana se incorporeaza. Turnam aceasta mixtura intr-o tava unsa, si coacem la cuptor 30 de minute. Lasam apoi la racit si refrigeram 1 ora si jumatate, avand grija sa invartim cu o lingura din 25 in 25 de minute, pentru o omogenizare sporita. POFTA BUNA COPII !!!!! O CUGETARE , pentru cineva de pe site, stie, sigur, persoana in cauza, ca ei ii este adresata !! - CEL CARUIA II PLACE LINGUSIREA ESTE VREDNIC DE LINGUSITOR . ( He that loves to be flattered, is worth of flatterer ) - W. SHAKESPEARE
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii