Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem in bol faina, zaharul vanilia si oualele si le amestecam cu un tel.
Punem laptele in craticioara si incalzim bine.
Inainte sa clocoteasca, punem jumatate din lapte peste compozitia de oua si amestecam repede.
Punem compozitia aceasta peste laptele din craticioara si amestecam pana se ingroasa crema.
Adaugam coaja de lamaie si luam de pe foc, adaugam untul si amestecam bine. Punem crema in bol si acoperim cu folie alimentara, astfel nu va face crusta. O lasam sa se raceasca pentru 2 ore, apoi o amestecam cu mixerul sa fie pufoasa. Punem 1/2 crema in alt bol, adaugam capsunile taiate in doua sau patru, punem restul de crema si apoi capsuni.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii