Dam fondantele la congelator pentru 5 ore inainte de a pregati prajiturelele. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si in tava de copt asezam manjete pentru prajiturele.
In oala mixerului batem galbenusurile cu zaharul 5 minute, dupa care adaugam untul moale si batem in continuare pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam faina, bicarbonatul si iaurtul si amestecam numai pana se combina bine, nu mai mult. Umplem manjetele 1 cm peste jumatate si coacem la cuptorul incalzit cam 15 minute sau pana ce cupcakes-urile trec proba scobitorii.
Le lasam sa se raceasca si cu ajutorul unui cutit facem un x in prajiturele si introducem fondantele. Pregatim crema din unt cu praf de zahar si lapte si le ornam cu crema si le ornam si cu drajeuri.
Sunt foarte gustoase.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii