Dam fondantele la congelator pentru 5 ore inainte de a pregati prajiturelele. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si in tava de copt asezam manjete pentru prajiturele.
In oala mixerului batem galbenusurile cu zaharul 5 minute, dupa care adaugam untul moale si batem in continuare pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam faina, bicarbonatul si iaurtul si amestecam numai pana se combina bine, nu mai mult. Umplem manjetele 1 cm peste jumatate si coacem la cuptorul incalzit cam 15 minute sau pana ce cupcakes-urile trec proba scobitorii.
Le lasam sa se raceasca si cu ajutorul unui cutit facem un x in prajiturele si introducem fondantele. Pregatim crema din unt cu praf de zahar si lapte si le ornam cu crema si le ornam si cu drajeuri.
Sunt foarte gustoase.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii