Spanacul il curatam, spalam si taiem in fasai mai mici pe latime.
Intr-o cratita punem untul, lasam sa se topeasca si apoi adaugam spanacul pe care il calim putin.
Adaugam ricota, galbenusul de ou, un praf de nucsoara, saram si piperam dupa gust. Amestecam bine si cu acest amestec umplem pastele canneloni.
Pastele caneloni se pot fierbe cateva minute inainte de a fi umplute, apoi limpezite si puse in apa rece. Sau le putem umple direct fara a le fierbe, exact asa cum am procedat si eu.
Umplute le asezam in tava sau tavitele in care le coacem la cuptor. Peste pastele umplute turnam sos bechamel.
Coacem la cuptor pina se rumenesc pe deasupra. Servim fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii